ANTALYA / KEPEZ - Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu

Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu

Teomanpaşa mah. 2230 sk. No9
Vizyon
Çağdaş ve Atatürkçü bir eğitim sistemini hedefleyen , ismini kurtuluş savaşımızın önemli komutanlarından Mareşal Fevzi Çakmak´tan alan okulumuzun:çevresinde kabul gören örnek bir eğitim kurumu olmasıdır.
Misyon
Atatürk inkılap ve ilkelerine ve anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı ; demokratik , laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir. Okulumuz öğrencilerini ; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak , haklarını kullanma , başkalarının haklarına saygı duyma , görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen bir birey olma bilincini kazandırmak , başkaları ile iyi ilişkiler kuran , iş birliği içinde çalışan , hoş görülü ve paylaşmayı bilen , dürüst , erdemli , iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Sabahçı)
Toplu taşıma ile ulaşım kolaydır.
Kepez ilçesinin merkezindedir.
Futbol Takımı - Voleybol Takımı - Halter Klubü