ANTALYA / KEPEZ - Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu

Şbt

21 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan Bursluluk Sınavı'na katılmak isteyen öğrencileri velilerimize 6 Şubat 2024 Salı günü 12.00'da okulumuz konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Kas

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

Ekm

CUMHURİYETİMİZ'İN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı anısına başlatılan #cumhuriyetsokagı projesi kapsamında okulumuzda oluşturulan Cumhuriyet Sokağı için emek sarf eden öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Teknoloji Tasarım Öğretmeni Yasemin SAPMAZ öncüğünde hazırlanan ÇEDES Projesi kapsamındaki etkinliklerimiz...